torstai 5. helmikuuta 2015

Tänään oli todella mukava koulupäivä. Kävimme läpi mielenkiintoista aihealuetta nimeltä psyykkinen itsesäätely. Hauskoja käytännönharjoituksia elämänlaadun parantamiseen ja keskustelua tunnereaktioiden hallinnasta.

Ja sitten oli se kauan odotettu asiakastapaaminen. Saimme rauhallisen oloisen ja hieman ujon naishenkilön asiakkaaksemme. Hänen seurassa vietämme siis seuraavien kahden vuoden ajan noin tunnin viikossa. Tehden yhdessä jotakin joka parantaa hänen elämänlaatua. Sovimme esimerkiksi yhteisestä kirjastokäynnistä. 

Häntä kuulemma jännitti hirmuisesti, joten meitä oli siis kolme jotka jännitettiin yhtälailla. Uskon, että ajan myötä yhdessä vietetyt hetket ovat vapautuneempia ja rennompia. 

Asuntolan muutkin asukit tulivat juttelemaan ja olisivat halunneet että jäämme sinne kahville heidän seuraksi. Ensi  viikolla todennäköisesti käyntimme osuu juuri tuohon kahvihetkeen. Mielenkiintoista kuinka positiivisen vastaanoton olemme saaneet. Oletan, että näiden parin vuoden aikana tutustumme myös jollakin tasolla asuntolan muihinkin asukkaisiin. He selkeästi hakeutuvat meidän juttusille, mikä on tosi hyvä asia. 

Oman asiakkaamme kanssa katselimme tänään lähinnä telkkaria. Jotakin hassua mustavalkoista suomi-filmiä. Juteltiin myös hieman siitä millaisia odotuksia tai toiveita meillä ja hänellä on tapaamistemme suhteen. 

Hyvä tästä tulee. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti