keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ensimmäinen kunnollinen tentti takanapäin. Ei aavistustakaan miten hyvin meni. Kovasti kirjoitin, toivottavasti oikeaa asiaa ja tarpeeksi, jotta tulisi edes kohtuullinen arvosana.

Päivä oli haasteellinen lähinnä aamun aikataulujen muutosten takia. Korvakipuinen lapsi kun menee kaiken muun edelle ja suunnitelmat laitetaan uusiksi lapsen ehdoilla. 

Kaikesta selvisin kuitenkin kunnialla läpi ja koska eilen saimme hoidettua aikataulun mukaisesti kaksi ryhmätyötä valmiiksi, tälle päivälle ei ollut sitten samanlaista kiirettä. Oli vain uuden oppimista ja vanhan kertaamista. Ja se tentti. 

Mielenkiinnolla odottelen sitä että saan kuulla arvosanoja, ja muita tuloksia, jotta osaan sitten kehittää opiskeluani oikeanlaiseen suuntaan. Nyt tämä on vain vähän sokkona hapuilua ja teen minkä parhaaksi taidan, vaikken ole varma täyttääkö se vaadittuja odotuksia.

Jotkin tehtävänannotkin ovat niin abstraktin oloisia, että olemme kaivanneet selvennystä ja olemme joutuneet kysymään mistä oikein onkaan kyse. Esimerkiksi ryhmätentissä. Se selviää ylihuomenna, kun pääsemme sellaisen haasteen pariin. 

Huomenna on jännä päivä. toivottavasti mulla on siitä positiivista kerrottavaa heti koulun jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti