torstai 26. maaliskuuta 2015

Tällä viikolla muut luokkalaiset ovat aloittaneet työssäoppimispaikoissaan. Itse kävin vain yhtenä päivänä tutustumassa tulevaan paikkaani. Siellä oli viihtyisä ja kotoisa tunnelma ja henkilökunta vaikutti tosi mukavalta. Jotkut rohkeimmat lapset tulivat esittäytymäänkin. Saa nähdä miten tulen nimet oppimaan, kun lapsia käy kuulemma noin kahdeksankymmentä. Hyvä jos kymmenesosa jää mieleen, näin mä veikkaan. 

Pääsiäisen jälkeen siis on minun aikani astua puikkoihin ja ihmetellä että mitenkäs tämä "näyttö" nyt sitten oikein suoritetaan.

Anatomian ja fysiologian tentistä en ole vielä saanut arvosanaa. Jotkut luokkalaiseni jo ovat. Toivottavasti tulisi se tieto pian, niin tietäisin pitääkö uusia vai ei. 

Ja se aseptiikan tentti ei sitten ole vielä ollutkaan. Se piti olla ns. Moodle-tentti, mutta opettaja ei ole saanut sitä meille toimimaan ja aukeamaan, joten odottelemme sitä hetkeä kun homma pelaa. Lukeminen tenttiin on jäänyt erittäin minimaaliseksi. 

Tällä viikolla on ollut kylmää ja talvista sellaisen keväisemmän jakson jälkeen. Lunta on tullut niin että maahan asti jäi. Erityisesti metsässä sitä lunta on, tänään lenkillä ollessa sen totesin, kun lenkkareissa ei ollut kunnolla pitoa. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli niin kylmä ja navakka, että ei se aurinko kyllä lämmittänyt. 

Toivottavasti nyt tuo kevät vaan etenisi, niin kaikki kukat, joita jo nupuillaan tuolla on, saisivat rauhassa kasvaa ja tuoda väriä. 

On ollut mielenkiintoista kuulla luokkalaisteni kuulumisia työssäoppimispaikoissaan. Kovin on erilaisia paikat. Jännä nähdä miten me selviydytään tästä ensimmäisestä käytännön tulikokeesta. Näin etukäteen on jotenkin tosi vaikea hahmottaa kokonaisuutta. 

Kevättä kohden kuitenkin. Tuli lunta tai ei. Mulla on kuitenkin kirkkaan värisiä tulppaaneja keittiön pöydällä tuomassa sitä valoa ja väriä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti