maanantai 13. huhtikuuta 2015

Pari viikkoa vierähtänyt viimeisimmästä bloggauksesta. Paljon on ehtinyt tapahtua. Pääsiäinen meni reissatessa. Kaunis, mutta sateinen Riika tuli tutuksi. Pilvenpiirtäjiä, historiaa, nupulakivikatuja, hyvää ruokaa, kahviloita, ravintoloita, baareja, kauppakeskuksia, shoppailua ja parasta matkaseuraa. 

Välireflektiopäivänä kävin koulussa piipahtamassa ja sain kuulla myös muiden luokkalaisteni kuulumisia liittyen lähinnä juuri tuohon työharjoitteluun. Osalla oli ollut tosi kivaa, toisilla ei ihan niin kivaa. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa reflektiota, jolloin toivottavasti saan kuulla mahdollisimman monien luokkakavereiden työssäoppimiskokemuksista. 

Itselläni on nyt neljä päivää työtä leikkipuistossa takanapäin. On ollut todella kivaa. Suloisia lapsia ja työkaverit ovat ystävällisiä, sydämellisiä ja avoimia. Kolmena aamuna viikossa on kerho, jossa leikitään ulkona ja sisällä pienten, alle kouluikäisten kanssa ja kaikkina iltapäivinä on koululaisia viettämässä aikaa leikkipuistossa ja he syövät välipalan sisätiloissa. 

Olen pelannut poikien kanssa lautapelejä, jutellut ja hassutellut tyttöjen kanssa ja niiden pikkuisten kanssa olen mm. tehnyt kymmeniä hienoja hiekkakakkuja sekä autoradan hiekkalaatikkoon. Lasten kanssa työskennellessä ei ole tylsää hetkeä ja aika menee todella nopeasti. Voisin kuvitella meneväni töihin leikkipuistoon kun aikanaan valmistun.

Ennen työssäoppimisjakson alkua ehdin tehdä aseptiikan ja työturvallisuuden tentin. Se meni yllättävän hyvin. Sain 33/36 pistettä. Eli oletan sen olevan kiitettävä. Arvostelu ei ollut vielä päivittynyt mun opintokorttiini. Tuli hyvä fiilis tuostakin, vaikka jännitti ennen tenttiä, että kuinka hyvin olen sisäistänyt oppitunneilla kuulemani asiat. Näköjään olen ollut ihan hyvin hereillä. 

Hyvillä fiiliksillä jatkan työssäoppimisjaksoa ja yritän vain luottaa siihen, että ensi viikon näyttökin menee hyvin. 


1 kommentti:

  1. Sulla menee koulu hienosti. Niin sitä pitää. Opiskelu tälleen vanhempana on kyllä tosi antoisaa.

    VastaaPoista