perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen näyttö ohi. Sain kiitettävän kaikista osa-alueista sekä ohjaajalta, että opettajalta. Turhaan siis stressasin. Ne näyttökansion paperit vain olivat niin pullollaan kummallisia sanoja ja käsitteitä, että mun pää meni aivan sekaisin. 

Tein kuitenkin näyttöpaikassani työni niin kuin hyvin pystyin ja koska tiedän lasten parissa työskentelemisen olevan minulle luontevaa ja mielekästä, toivoinkin, että sekä ohjaajani että opettajani näkisivät kyllä sen ja käsittäisivät, että vaikken kaikkia termejä tajuakaan, tiedän mitä teen ja osaan työni. 

Näin siis onnekseni kävi, mikä on aivan loistavaa ja haikein mielin jätin ihanan leikkipuiston taakseni. Voisin todellakin kuvitella työskenteleväni jossakin leikkipuistossa, sillä siellä on mukavasti eri ikäisiä lapsia. On niitä ihan pieniä, joiden kanssa saa leikkiä ja sitten koululaisia, jotka tulevat jo keskustelemaan ja heitä on mukava auttaa vaikkapa kotiläksyissä. Saa itsekin kertausta. 

Edellisessä blogipostauksessani kerroin saaneeni 33/36 pistettä aseptiikan tentistä. Mun täytyy nyt korjata tähän antamani virheellinen tieto, sillä jostakin syystä opettaja oli kokenut, että olen sittenkin suorittanut tentin 33,8 pisteen arvoisesti! Olisi mielenkiintoista tietää, miten hän on päätynyt siihen, että juuri tuo 0,8 pistettä tuli vielä lisää. :DD Onko hän ottanut tenttivastauksen esiin ja pohtinut, että kas, tuo kohta esseestä on kyllä selkeästi vielä melkein pisteen arvoinen, muttei ihan, joten annetaanpas nyt vielä 0,8, joo 0,8 on just hyvä ja sopiva lisä...

Parin päivän päästä vietän synttäreitä. Silloin tulee täyteen vuosi siitä hetkestä joka muutti elämäni kertaheitolla. Tapasin henkilön, joka mullisti elämäni ja joka on tukenut minua isoissa ja vaikeissa päätöksissä ja muutoksissa joita viimeisin vuosi on pitänyt sisällään. Hän tuli elämääni täysin odottamatta ja yllättäin ja jäi rinnalleni. Olen hänelle monesta asiasta kiitollinen ja tunnen olevani etuoikeutettu koska tiedän että hän hyväksyy minut juuri tällaisena omalaatuisena höpsönä kuin olen ja vieläpä rakastaa minua juuri sen takia. Kenties jopa kohotan maljan, sillä viikonloppuun osuu näytön kiitettävä arvosana, syntymäpäiväni ja rakkaimpani nimipäivä, sekä tuo maailman mullistanut vuosipäivä. Nyt todellakin on syytä juhlaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti