lauantai 24. tammikuuta 2015

Lauantaiaamu enkä saa kuuden jälkeen enää unta. Mielessä pyörivät kouluasiat. 

Kupillinen cappuccinoa, suihkuun ja hdo:n sivut auki. Pakko tarkistaa yhtä sun toista asiaa liittyen annettuihin tehtäviin ja jo suoritettuihin tehtäviin. 

Nyt kun kerrankin on rauhallista eikä ole kiire minnekään.

Löydän Wilmasta ja Moodlesta uusia ulottuvuuksia, tarkempaa tietoa tehtävänannoista ja deadlineista. 

Lukujärjestyskin näkyy pidemmälle kuin vielä pari päivää sitten. Voin alkaa suunnitella elämää eteenpäin pidemmällä aikajänteellä kuin vain kahden viikon päähän. Jee.


Huomaan että pian meillä alkaa ainakin neljän tai viiden uuden opettajan tunnit. Monta uutta oppiainetta ja pää pyörällä jo näistä nykyisistä.

Lukujärjestys näyttää tiukalta. Täyttä päivää tulossa, 8.30-16 useimmiten. Ja sitten jossakin vaiheessa kevättä työssäoppimisjakso päiväkodissa tai leikkipuistossa. Mielenkiintoista nähdä minne pääsen ja olenko koko viisi viikkoa, vai ainoastaan "näytön" ajan, koska tuota työkokemusta alalta jo melkoisesti on. 

Eilen kävin opon luona juttelemassa. Oli rento ja hauska tyyppi. Häntä nauratti se pino lastenhoitoalan työtodistuksia jonka toin. Sanoi, että ei ehkä ole mitään järkeä istuttaa mua kaikilla tunneilla, vaan nyt pitää tehdä henkilökohtainen opintosuunnitelma. 

EA-korttia näyttämällä sain suoraan 0,5 opintoviikkoa suoritettua. Olispa kaikki näin helppoa. Veikkasi myös että mulla on niin vahva englanninkielentaito, että mun on turha osallistua niillekään tunneille. Toisaalta tykkään kielistä, joten jos ne tunnit aikatauluihini sopivat, miksen menisi kertaamaan, onhan se jo yksi stressitekijä vähemmän kun tietää että on joustovaraa ainakin joissakin oppiaineissa. 

Eniten ihmetyttää miten ikinä tulen osaamaan lähettää tiedostoja ja tehtäviä oikeassa muodossa opettajille arvioitaviksi. Noi ATK-asiat on mulle melkoinen mysteeri, enkä halua olla pois yhdeltäkään ATK-tunnilta, etten vain tipu kärryiltä enää tätä pahemmin. 
Tutkimusmatka siis jatkukoon. Tällä hetkellä vähän lumisemmissa olosuhteissa kuin vielä muutama päivä sitten. Vielä ei kohtuuttomasti hirvitä tämä meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti